Va Per Tu Vidal 2017

separator

El cap de setmana del 9 i 10 de setembre arriba la VII edició del VaPerTuVidal amb un format ple de canvis que esperem us agradi a tots.

Amb la intenció d’arribar al màxim públic possible i fer créixer, encara més, el VXTV, des de l’Associació hem decidit ampliar-ho a dos dies, un per a la festa infantil i concert de nit, i l’altre per al descens de bicicletes. Així, tots els assistents podran gaudir de les activitats que aquest any tenim programades.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és el VXTV Kids, un espai festiu i lúdic on, a més de les activitats habituals, aquest any s’inclourà el concert del grup infantil XIULA, un espectacle musical d’animació fresc, atrevit i xalador!

Ah!! I amb servei de barra amb berenar!

I com a última novetat, aquest any ens traslladem! Encara que no deixem les muntanyes de Mig Camí i Coll de l’Alba, que seran l’escenari del descens de BTT de diumenge, el VXTV Kids i el concert de nit tindran lloc al Pavelló Firal de Remolins, a Tortosa. El nostre objectiu és posar comoditats a l’hora d’arribar a la festa i, a més, evitar el fred dels últims anys. És una prova… potser tornarem!!

DIA 9 DE SETEMBRE DE 2017

A partir de les 16 hores, al Pavelló Firal de Remolins, a Tortosa (Ubicació), tot un seguit d’activitats infantils i juvenils, tallers, jocs, rocòdrom, circuit infantil ciclista, castell inflable i xocolatada.  A les 18.30 hores, el concert del grup XIULA que ens portaran a… donar la volta al món amb les seves cançons, teatre, festa i animació...!

 

 

Concert Nena Daconte

A partir de les 21 h actuació de Bipolar, una proposta moderna i directa, apostant per un so que cavalca entre el pop i el rock més internacional.

A les 22h30 arriba a les nostres terres, Nena Daconte, cantant i compositora referent de tota una generació, presentant el seu espectacle en acústic.

Després del seu pas per la segona edició de ‘Operación Triunfo’, l’èxit de la cantant va arribar amb el disc He perdido los zapatos, i amb cançons com En que estrella estaràs y Tenía tanto que darte. Actualment es troba preparant el nou disc que sortirà aquest 2017.

 

I, per acabar la festa, versions pop de totes les èpoques amb l’Orquestra Frikandó.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar amb berenar, entrepans calents i begudes.

DIA 10 DE SETEMBRE DE 2017

Descens BTT amb remuntadors

Un any més, el popular descens no competitiu per gaudir de la bicicleta de muntanya, la natura i l’esport. A partir de les 10h, els participants mostraran les seves habilitats en els espectaculars salts i revolts del nou circuit per les muntanyes del Coll de l’Alba fins arribar als voltants de l’Ermita de Mig Camí.

Sobre les 13h, vermut per a tots els assistents. Gratuït per als ciclistes!!

 


VENDA D’ENTRADES ANTICIPADES

Les entrades es poden adquirir a Adam Esports (Carrer de Teodor González, 5 Tortosa) o trucant al telèfon 650 517 419, de dilluns a divendres de 10 a 12 hores i de 17 a 19 hores.

Us facilitarem un número de compte on realitzar la transferència de l’import de les entrades.

Haureu d’indicar el concepte de l’ingrés (VXTV Kids o Nena Daconte) i el vostre nom i cognoms.

Les entrades reservades per telèfon es recolliran a taquilla el dia del VXTV, el 9 de setembre de 2017.

 

VXTV Kids

Anticipada 5 euros

Taquilla 6 euros

Concert Nena Daconte

Anticipada 15 euros (consumició)

Taquilla 20 euros (consumició)

 

Totes les activitats seran gratuïtes per als socis.


CONTACTE:

 

Facebook: https://www.facebook.com/vapertuvidal/

Twitter:  https://twitter.com/vapertuvidal

Correu electrònic: associacio@vapertuvidal.com

 

Seguirem informant !