VaPerTuVidal 2023

separator

El proper dimecres, 30 d’agost, a la Plaça de l’Ajuntament de Tortosa

VaPerTuVidal 2023: una jornada de música i activitats infantils com a inici de les festes de la Cinta de Tortosa

  • L’acte festiu organitzat per l’associació VaPerTuVidal ofereix un conjunt d’activitats gratuïtes

Dimecres 30 d’agost se celebrarà, a la Plaça de l’Ajuntament de Tortosa, l’11è VaPerTuVidal, un acte festiu i esportiu que torna a la ciutat per oferir un dia ple d’entreteniment, música en viu i solidaritat, en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté.

Les activitats, organitzades per l’Associació Va Per Tu Vidal, començaran a les 17 h amb el VXTVKids, una sèrie de propostes per als més joves, amb un circuit infantil amb bicicleta, tallers creatius, tirolina, xocolatada i castell inflable. A partir de les 19 h, Muniatto Xou i Struc oferiran un espectacle d’animació interactiu per a al públic infantil amb malabars, globofèxia, clown i entreteniment.

I a partir de les 21.00h, s’iniciaran les actuacions musicals en viu amb  la Miquel Segarra Band & Els funiculars Somnàmbuls, una banda referent a la regió, que presentarà un repertori de pop-rock que connecta amb les experiències de la vida o ‘de l’existència humana’, tal i com ells es defineixen.

Agafarà el relleu de l’escenari VXTV’2023, la cantant i compositora ampostina Clàudia Xiva, qui presentarà el seu àlbum debut «Kendama», fusionant elements de pop, rock, funky, jazz i folk, explorant vivències del seu l’últim any. El concert tindrà lloc a les 23 h.

La nit culminarà amb una sessió dels 80, 90 i 2000 a càrrec de Dj Xito.

A més, l’esdeveniment reforçarà el seu compromís solidari en recollir bicicletes usades, les quals seran reparades i lliurades a escoles i entitats locals en benefici de la comunitat, com es porta fent des de l’inici de l’associació VaPerTuVidal.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar amb berenar, entrepans calents i begudes.

Trobada BTT a Bítem

L’Associació VaperTuVidal juntament al el C.E Montaspre, organitzadors del reconegut EnduBítem, han preparat per al dia 7 d’octubre, a les 8h, una trobada BTT amb dos recorreguts per les senderes de Bítem. Aquesta activitat es va recuperar l’any passat i, després de l’èxit de convocatòria, es vol tornar a apostar per la tradició inicial del Memorial VaPerTuVidal on el descens amb bicicleta hi tenia un paper fonamental. El C.E Montaspre porta col·laborant amb l’associació des dels seus inicis i, amb ells, s’incorpora, de nou, l’esperit esportiu a l’acte.

COMENÇA LES FESTES AL VXTV!