6è VA PER TU VIDAL

separator

L’ermita de Mig Camí acull, el 17 de setembre, el 6è VaPerTuVidal

Esport extrem i música amb Pepet i Marieta, El Mafio i Bul kak

El proper 17 de setembre se celebrarà, a l’Ermita de Mig Camí, el 6è VaPerTuVidal. Un any més, serà un acte festiu i esportiu en memòria de Vidal.

Durant la jornada, tindran lloc un seguit d’activitats que començaran a les 16.00h amb un descens de BTT amb remuntadors.

Al llarg de la tarda també es realitzaran exhibicions de bike trial; un circuit d’aventura amb rocòdrom i tirolina; un espectacular circuit ciclista infantil i tot un seguit d’activitats per a xiquets com tallers de dibuix i manualitats, entre d’altres.

A les 20.00h i donant pas a les activitats musicals, tindrà lloc el concert de Bul kak (https://www.facebook.com/bulkakoficial), un grup de joves tarragonins que ens faran moure’ns amb al ritme de Hard-Rock i Reggae-Ska celta. A continuació,  per segon any consecutiu tindrem al grup revelació del moment a les Terres de l’Ebre: El Mafio (https://www.facebook.com/Elmafio2/) que ens continuaran enamorant amb la seva rumba ebrenca i el seu nou disc. Per últim, tindrem aquest any la gran actuació de Pepet i marieta (http://www.pepetimarieta.com/) grup totalment conegut tant per les nostres Terres com més enllà que ens faran: cantar, saltar, ballar i riure amb la seva animada música.

Les entrades per als 3 concerts tindran un cost de 8€ (amb cervesa o refresc inclòs) i es podran adquirir a Esports Adam de Tortosa o el mateix dia a taquilla.

Recollida de bicicletes

Durant el dia es recolliran bicicletes usades i material esportiu que serà reparat per l’Associació i distribuït entre col·legis i entitats que li puguin donar un bon servei complint amb la vessant solidària de l’Associació.

Qualsevol dubte podeu entrar al facebook de l’associació (https://www.facebook.com/vapertuvidal/) o enviar-nos un correu a la direcció: associacio@vapertuvidal.com

Us esperem !

Live the limits, live the life.
cartell2016-2-1