VaPerTuVidal 2018

separator
El proper dimecres, 29 d’agost, a la Plaça de l’Ajuntament de Tortosa

Música i festa oberta a tothom en una nova edició del VaPerTuVidal

El 8è VXTV serà el preludi de les Festes de la Cinta amb un conjunt d’activitats gratuïtes.

El proper dimecres 29 d’agost se celebrarà, a la Plaça de l’Ajuntament de Tortosa, el 8è VaPerTuVidal, acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté.

Durant la jornada, organitzada per l’Associació VaPerTuVidal, tindran lloc un seguit d’activitats que començaran a les 17.00h amb el VXTV Kids, un espai dedicat al públic infantil i a les seves famílies amb tallers, jocs, rocòdrom, circuit infantil ciclista, castell inflable i xocolatada. Per arrodonir-ho, a les 19.00h espectacle de Muniatto Xou amb malabars, equilibris, globoflèxia i clown.

A les 21.00h es donarà pas a la part més nocturna de la festa.  El VXTV continua apostant per les formacions musicals de les Terres de l’Ebre i aquest any donarà el tret de sortida el grup de versions Mr. Highland interpretant els temes més actuals i els clàssics de sempre del pop, rock, disco, funk i ska.

També passaran per l’escenari Los Gitanets, lo Paiet Mauri i la Banda del Pestanyó amb el seu estil marcat per la rumba catalana, la salsa, el son i la buleria.

I per finalitzar la nit, sessió dels 70, 80 i 90 amb Dj Chito.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar amb berenar, entrepans calents i begudes.

Recollida de bicicletes 

Durant l’acte es recolliran bicicletes usades que seran reparades per l’Associació i distribuïdes entre col·legis i entitats que li puguin donar un bon servei complint amb la seva vessant  solidària. En aquest aspecte, aquest any s’han donat 25 bicicletes al Col·legi La Mercè de Remolins, a Tortosa, entrant a formar part del projecte formatiu del centre dins el seu departament d’educació física.

PREPARA’T PER A FESTES AL VXTV!


UBICACIÓ:


CONTACTE:

Facebook: https://www.facebook.com/vapertuvidal/

Twitter:  https://twitter.com/vapertuvidal

Instagram: https://www.instagram.com/vapertuvidal/

Correu electrònic: associacio@vapertuvidal.com